Sådan forebygger du køresyge

At blive køresyg eller søsyg kan være et stort problem, der påvirker alt fra udflugter med gode venner til ferieplaner med familien. Så er det dejligt at vide, at der findes måder at lindre problemerne.

Vidste du, at bare tanken om, at man eventuelt bliver søsyg eller køresyg øger sandsynligheden for, at man også bliver det? Ved at spise et solidt måltid med mange kulhydrater aftenen før rejsen og ved at undgå at drikke alkohol, giver man sig selv gode forudsætninger for, at blive mindre køresyg eller søsyg. Sådan er det også med en god nats søvn, og hvis man derefter tager det roligt frem til rejsedagen, plejer dette at kunne lindre eller mindske problemerne.

Bliver du køresyg i bil eller bus er det klogt at huske at sætte sig langt fremme i bussen, alternativt i forreste passagersæde eller mellem sæderne bag i bilen, så man kan kigge lige frem mod horisonten.

Der findes gode råd, man kan bruge, så man mindsker utilpasheden til søs. Ombord på både hjælper det f.eks. at fæstne blikket på horisonten og forblive ude på dækket.

Køresygetabletten Postafen er et receptfrit lægemiddel mod køresyge og søsyge der tages 1-2 timer før rejsen og maksimalt 2 tabletter pr. døgn.

Den eneste køretur du fortryder, er den, du aldrig foretog

Køb Postafen her